Hoe de problemen met aanmelden van Microsoft-account op te lossen?


We weten dat Microsoft het ons vrij gemakkelijk heeft gemaakt om onze taken uit te voeren en ja we weten ook dat er dagelijks technische fouten kunnen optreden die soms frustrerend kunnen zijn. Als u een van hen bent die moeite heeft zich aan te melden bij uw Microsoft-account, moet u het rustig aan doen en het probleem achterlaten, want daarom zijn wij bij Microsoft Klantenservice Nederland er om dergelijke problemen op te lossen. Het enige wat u hoeft te doen is dit artikel tot het einde doorlopen en de onderstaande stappen zorgvuldig volgen.

U moet zich aanmelden bij ons Microsoft-account met uw accountgegevens.
  • Vervolgens moet u ervoor zorgen dat de toets ‘Caps lock’ niet op het toetsenbord staat en dat u uw e-mailadres en wachtwoord correct hebt ingevoerd.
  • Nu moet u ervoor zorgen dat u uw browsergeschiedenis wist en vervolgens opnieuw probeert in te loggen vanuit een andere browser van uw Windows.
  • Als u uw wachtwoord bent vergeten of als er een fout wordt weergegeven, kunt u uw Microsoft-account altijd opnieuw instellen. Volg hiervoor de onderstaande instructies:
  1. U moet eerst naar de pagina 'Uw account herstellen' gaan en vervolgens op de weergegeven aanmeldingspagina moet u uw e-mailadres en telefoonnummer invoeren.
  2. Als u merkt dat u bent aangemeld voor beveiligingsinformatie, ontvangt u een eenmalige code op uw telefoonnummer of een e-mail-ID. Hierna kunt u beginnen met het maken van een nieuw wachtwoord.
  3. Nadat u een wachtwoord hebt gemaakt, moet u uw wachtwoord invoeren en vervolgens op de knop ‘Volgende’ klikken.
Nou, nu zou je goed moeten zijn om aan de slag te gaan met je Microsoft-account, omdat je de bovenstaande instructies met succes hebt doorlopen. Maar als u problemen ondervindt, kunt u meteen contact opnemen met Microsoft Nummer om het probleem onmiddellijk op te lossen. En we verzekeren u dat u de beste services krijgt aangeboden, samen met experts die in staat zijn om alle problemen met Microsoft op elk moment van de dag op te lossen.
----------------------------

Comments

Popular posts from this blog

Hoe krijg ik Microsoft Helpdesk Service?

Hoe kan ik Microsoft Office 365 verwijderen?