Los de problemen op van Microsoft Outlook dat 'niet wordt geopend' op uw pc

Heeft u te maken met vreselijke problemen met uw Microsoft Outlook-account omdat deze niet wordt geopend op uw pc? Nou, je zou blij zijn dat je deze site hebt bereikt, want in deze blog vind je precies de perfecte oplossing.

We hebben ook een geweldig team van technici bij Microsoft Klantenservice. U kunt contact opnemen met het team als u ooit gerelateerde problemen met Microsoft tegenkomt. En de techneuten hier zullen het allemaal voor u oplossen. Nu moet u de onderstaande instructies lezen voor de juiste oplossingen.


Los het probleem op door de invoegtoepassingen uit te schakelen:

Als u meerdere invoegtoepassingen hebt, kan dit zeker een conflict met Outlook veroorzaken en een groot probleem veroorzaken. Dus de eerste stap is om alle invoegtoe passingen te ‘deactiveren’ en dit zou het probleem moeten oplossen. Om dit te doen, moet u Outlook echter in de veilige modus openen om het probleem oplossings proces te starten.
  • Start eerst uw Outlook met de optie ‘Veilige modus’ en selecteer het bestand.
  • Ga daarna om de opties te selecteren en vervolgens de invoegtoepassingen in het linkerdeelvenster.
  • Nu in het vak ‘Beheren’, moet u ervoor zorgen dat COM-invoegtoepassingen zijn geselecteerd. Dit wordt onder aan het venster ‘Outlook-opties’ weergegeven en selecteer vervolgens GO.
  • Vervolgens moet u een screenshot maken of een screenshot maken van de lijst met invoegtoepassingen voordat u de stap zet om ze uit te schakelen.
  • Vervolgens moet u de geselecteerde selectievakjes in de ‘COM-invoegtoepassingenlijst uitschakelen en vervolgens selecteren op‘ Verwijderen 
  • U moet nu het ‘Bestand’ selecteren en vervolgens kiezen voor ‘Afsluiten’
  • Ga ten slotte naar Outlook en controleer of het probleem is opgelost.
Nu zijn de oplossingen die we hierboven hebben gegeven absoluut relevant om u te helpen de problemen van uw Microsoft Outlook-account ‘niet openen’ op te lossen. Maar in het geval dat de problemen zich blijven voordoen of als u tijdens het proces een ander probleem tegenkomt, moet u meteen een Microsoft helpdesk Bellen team van experts opzoeken. De technici hier zijn goed in staat om alle gerelateerde problemen die de gebruikers met hun Microsoft-account tegenkomen, aan te pakken. U kunt nu dus volledig op de experts vertrouwen, want zij zullen u zeker de beste resoluties geven binnen de kortst mogelijke tijd.

-------------------------------------

Comments

Popular posts from this blog

Hoe krijg ik Microsoft Helpdesk Service?

Hoe de problemen met aanmelden van Microsoft-account op te lossen?

Beheer updates in Windows 10 van uw Microsoft computer